SOBOTA  24.10.2020


0,4l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)
0,4l Hŕstková (1)
0,4l Fazuľová na kyslo (1,7)



MENU 1
: 150g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou
(1,3,7,9,10) – dezert (1,3,7)
MENU 2: 430g Pečená kačica, dusená červená kapusta, parená knedľa- dezert (1,3,7
MENU 3
: 150g Kurací perkelt, slovenské halušky- dezert (1,3,7)
MENU 4: 350g Bratislavské bravčové rizoto so strúhaným parmezánom- dezert (1,3,7)
MENU 5: 350g Pappardelle so šunkou, šampiňónmi a kuracím mäsom – dezert (1,3,7)

 

NEDELA  25.10.2020

0,4l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)
0,4l Hŕstková (1)
0,4l Fazuľová na kyslo (1,7)



MENU 1: 150g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou
(1,3,7,9,10) – dezert (1,3,7)
MENU 2: 430g Pečená kačica, dusená červená kapusta, parená knedľa- dezert (1,3,7
MENU 3: 150g Kurací perkelt, slovenské halušky- dezert (1,3,7)
MENU 4: 350g Bratislavské bravčové rizoto so strúhaným parmezánom- dezert (1,3,7)
MENU 5: 350g Pappardelle so šunkou, šampiňónmi a kuracím mäsom – dezert (1,3,7)

Ponuka dna:

100g Palacinka s nutelou  a šľahačkou