Sobota  25.03.2023

0,4l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,7)
0,4l Rajčinová s písmenkami a struhaným syrom (1,7)
0,4l Strúčková na kyslo so zemiakmi (1,7)

MENU 1: 150g Vyprážaný bravčový Gordon blue, varené zemiaky, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 2: 150g Kuracie prsia zapekané so súšenou rajčinou a syrom niva, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (7)
MENU 3: 150g Bravčový paprikáš, slovenské halusky (1,3,7)
MENU 4: 150g Kremove hubové rizoto so strúhaným parmezánom a rezancami Rib eye (7)
MENU 5:350g Grilovaný encián v slaninovom kabáte s brusnicemi na miešanom listovom šalate s čerstvou zeleninou, pizza štangle (7) 

Ponuka dňa : 200g Palacinka s mascarpone, lesným ovocím a horúcou čokoládou, šľahačka 4,5 €

NEDEĽA 26.03.2023

0,4l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,7)
0,4l Rajčinová s písmenkami a struhaným syrom (1,7)
0,4l Strúčková na kyslo so zemiakmi (1,7)

MENU 1: 150g Vyprážaný bravčový Gordon blue, varené zemiaky, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 2: 150g Kuracie prsia zapekané so súšenou rajčinou a syrom niva, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (7)
MENU 3: 150g Bravčový paprikáš, slovenské halusky (1,3,7)
MENU 4: 150g Kremove hubové rizoto so strúhaným parmezánom a rezancami Rib eye (7)
MENU 5: 350g Grilovaný encián v slaninovom kabáte s brusnicemi na miešanom listovom šalate s čerstvou zeleninou, pizza štangle (7) 

Ponuka dňa : 200g Palacinka s mascarpone, lesným ovocím a horúcou čokoládou, šľahačka 4,5 €