SOBOTA  06.03.2021

0,4l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)
0,4l Gulášová so zemiakmi, chlieb (1))
0,4l Fazuľová na kyslo ( 1,7)

MENU 1: 150g Kombi tanier / 1/2 kur. černohor, 1/2 brav. na prírodno/, opekané zemiaky, zel. obloženie- dezert (1,3,7)
MENU 2: 150g Kuracie rezance v syrovej omáčke, 1/2 ryža, 1/2 hranolky,zel. obloženie – dezert (1,3,7)
MENU 3: 150g Teľacie ragú na hubách, slovenská ryža, uhorkový šalát – dezert (1,3,7)
MENU 4: 150g Údená krkovička na hrachovej kaši s karamelizovanou cibuľou, chlieb – dezert (1,3,7)
MENU 5: 350g Grilovaná panenka na cestovinách pappardelle s hubovou omáčkou a strúhaným parmezánom – dezert (1,3,7)
MENU 6: 350g Grilovaný encián s brusnicami na miešanom šaláte s čerstvou zeleninou a pizza štangľami – dezert (1,3,7)

Ponuka dňa : 200g Palacinka s mascarpone a ovocím , šľahačka 2,90 €
400g Domáca Huspenina s cibuľou, chlieb 3,4 €

 

NEDELA  07.03.2021

0,4l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)
0,4l Gulášová so zemiakmi, chlieb (1)
0,4l Fazuľová na kyslo ( 1,7)

MENU 1: 150g Kombi tanier / 1/2 kur. černohor, 1/2 brav. na prírodno/, opekané zemiaky, zel. obloženie- dezert (1,3,7)
MENU 2: 150g Kuracie rezance v syrovej omáčke, 1/2 ryža, 1/2 hranolky,zel. obloženie – dezert (1,3,7)
MENU 3: 150g Teľacie ragú na hubách, slovenská ryža, uhorkový šalát – dezert (1,3,7)
MENU 4: 150g Údená krkovička na hrachovej kaši s karamelizovanou cibuľou, chlieb – dezert (1,3,7)
MENU 5: 350g Grilovaná panenka na cestovinách pappardelle s hubovou omáčkou a strúhaným parmezánom – dezert (1,3,7)
MENU 6: 350g Grilovaný encián s brusnicami na miešanom šaláte s čerstvou zeleninou a pizza štangľami – dezert (1,3,7)

Ponuka dňa : 200g Palacinka s mascarpone a ovocím , šľahačka 2,90 €
400g Domáca Huspenina s cibuľou, chlieb 3,4 €