SOBOTA  10.04.2021

0,4l Slepačí vývar so zeleninou, mäsom a rezancami (1,3,7)
0,4l Kulajda (1,3,7)
0,4l Kapustová s klobásou (1)


MENU 1: 150g Bravčový obrátený rezeň, zemiaková kaša, Ľadový šalát – dezert (1,3,7)
MENU 2: 250g Pečené labužnicke kuracie steho, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie – dezert (1,3,7)
MENU 3: 150g Bravčové rags na hubách, slovenská ryža, uhorkový šalát – dezert (1,3,7)
MENU 4: 350g Talianske zeleninové rizoto so strúhaným parmezánom, rukolový šalát s červenou cibuľou a rajčinou – dezert (1,3,7)
MENU 5: 350g Špagety Carbonára so struhaným parmezánom ( 1,3,7) – dezert (1,3,7)
MENU 5: 350g Kuracie rezance na mede so sezamom a broskyňou na miešanom šaláte, pečená bagetka – dezert (1,3,7)

Ponuka dňa : 200g Palacinka s mascarpone a malinami , šľahačka 2,90 €

NEDELA  11.04.2021

0,4l Slepačí vývar so zeleninou, mäsom a rezancami (1,3,7)
0,4l Kulajda (1,3,7)
0,4l Kapustová s klobásou (1)

MENU 1: 150g Bravčový obrátený rezeň, zemiaková kaša, Ľadový šalát – dezert (1,3,7)
MENU 2: 250g Pečené labužnicke kuracie steho, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie – dezert (1,3,7)
MENU 3: 150g Bravčové rags na hubách, slovenská ryža, uhorkový šalát – dezert (1,3,7)
MENU 4: 350g Talianske zeleninové rizoto so strúhaným parmezánom, rukolový šalát s červenou cibuľou a rajčinou – dezert (1,3,7)
MENU 5: 350g Špagety Carbonára so struhaným parmezánom ( 1,3,7) – dezert (1,3,7)
MENU 5: 350g Kuracie rezance na mede so sezamom a broskyňou na miešanom šaláte, pečená bagetka – dezert (1,3,7)

Ponuka dňa : 200g Palacinka s mascarpone a malinami , šľahačka 2,90 €


Ponuka dňa : 200g Palacinka s mascarpone a ovocím , šľahačka 2,90 €