SOBOTA  04.07.2020

0,4l Vývar z kohúta so zeleninou a rezancami (1,3,9)
0,4l Talianska minestrone s baby špenátom
0,4l Stručková na kyslo (1,7)


MENU 1
: 270g Pečené kuracie stehno s jemnou plnkou, dusená ryža, marhuľový kompót – dezert (1,3,7)
MENU 2
: 150g Zapekané karé so šunkou, šampiňónmi a syrom, zemiaková kaša – dezert (7)
MENU 3
: 350g Segedínsky guláš “Špeciál”, parená knedľa – dezert (1,3,7)
MENU 4
: 350g Cuketové tagliatelle so strúhaným parmezánom – dezert (1,3,7)
MENU 5
: 350g Vyprážané kuracie rezance so sezamom a chia na miešanom listovom šaláte s čerstvou zeleninou, pika. omáčka – dezert

 

NEDELA  05.07.2020

0,4l Vývar z kohúta so zeleninou a rezancami (1,3,9)
0,4l Talianska minestrone s baby špenátom
0,4l Stručková na kyslo (1,7)


MENU 1
: 270g Pečené kuracie stehno s jemnou plnkou, dusená ryža, marhuľový kompót – dezert (1,3,7)
MENU 2
: 150g Zapekané karé so šunkou, šampiňónmi a syrom, zemiaková kaša – dezert (7)
MENU 3
: 350g Segedínsky guláš “Špeciál”, parená knedľa – dezert (1,3,7)
MENU 4
: 350g Cuketové tagliatelle so strúhaným parmezánom – dezert (1,3,7)
MENU 5
: 350g Vyprážané kuracie rezance so sezamom a chia na miešanom listovom šaláte s čerstvou zeleninou, pika. omáčka – dezert

Ponuka dna:

100g Palacinka s nutelou  a šľahačkou