Víkendové menu
On-line objednávka
Pridajte do košíka alebo objednávajte na č. tel.: 032/64 00 663 / mobil: 0918 367 031.
ZĽAVA 10% pri objednaní od 10 jedál z víkendového menu bude odpočítaná na stránke košíka.
Ponuka jedál víkendového menu sa nachádza pod tabuľkou.
Rozvoz jedál – objednajte si jedlo online!
VÍKENDOVÉ MENU
Tel. 032/ 64 00 663 / Mob. 0918 367 031
# 12. týždeň – víkendové menu ~ Sviatok
Sobota 25.03.2023
0,4l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,7)
0,4l Rajčinová s písmenkami a struhaným syrom (1,7)
0,4l Strúčková na kyslo so zemiakmi (1,7)
MENU 1: 150g Vyprážaný bravčový Gordon blue, varené zemiaky, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 2: 150g Kuracie prsia zapekané so súšenou rajčinou a syrom niva, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (7)
MENU 3: 150g Bravčový paprikáš, slovenské halusky (1,3,7)
MENU 4: 150g Kremove hubové rizoto so strúhaným parmezánom a rezancami Rib eye (7)
MENU 5:350g Grilovaný encián v slaninovom kabáte s brusnicemi na miešanom listovom šalate s čerstvou zeleninou, pizza štangle (7)
Ponuka dňa : 200g Palacinka s mascarpone, lesným ovocím a horúcou čokoládou, šľahačka 4,5 €
NEDEĽA 26.03.2023
0,4l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,7)
0,4l Rajčinová s písmenkami a struhaným syrom (1,7)
0,4l Strúčková na kyslo so zemiakmi (1,7)
MENU 1: 150g Vyprážaný bravčový Gordon blue, varené zemiaky, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 2: 150g Kuracie prsia zapekané so súšenou rajčinou a syrom niva, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (7)
MENU 3: 150g Bravčový paprikáš, slovenské halusky (1,3,7)
MENU 4: 150g Kremove hubové rizoto so strúhaným parmezánom a rezancami Rib eye (7)
MENU 5: 350g Grilovaný encián v slaninovom kabáte s brusnicemi na miešanom listovom šalate s čerstvou zeleninou, pizza štangle (7)
Ponuka dňa : 200g Palacinka s mascarpone, lesným ovocím a horúcou čokoládou, šľahačka 4,5 €
