#48 týždeň – víkendové menu

SOBOTA  28.11.2020

  0,4l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)
 0,4 l Hrachová s párkom (1,9)

MENU 1: 150g Vyprážaný kurací Gordon blue, opekané zemiaky, domáca tatárska  omáčka – dezert (1,3,7)
MENU 2:
150g Pečená bravčová krkovička na rasci, dusená kapusta, parená knedľa– dezert (1,3,7
MENU 3:
150g Hovädzí tokáň na červenom víne, tarhoňa, cvikla s  chrenom– dezert (1,3,7)
MENU 4:
350g Kurací perkelt so šampiňónmi, slovenské halušky– dezert (1,3,7)
MENU 5:
150g Grilovaný losos na miešanom listovom šaláte s čerstvou zeleninou, cesnakovým dressingom a pečenou bagetkou   -dezert (1,3,7)

 

NEDEĽA  29.11.2020

  0,4l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)
 0,4 l Hrachová s párkom (1,9)

MENU 1: 150g Vyprážaný kurací Gordon blue, opekané zemiaky, domáca tatárska  omáčka – dezert (1,3,7)
MENU 2:
150g Pečená bravčová krkovička na rasci, dusená kapusta, parená knedľa– dezert (1,3,7
MENU 3:
150g Hovädzí tokáň na červenom víne, tarhoňa, cvikla s  chrenom– dezert (1,3,7)
MENU 4:
350g Kurací perkelt so šampiňónmi, slovenské halušky– dezert (1,3,7)
MENU 5:
150g Grilovaný losos na miešanom listovom šaláte s čerstvou zeleninou, cesnakovým dressingom a pečenou bagetkou   -dezert (1,3,7)

Ponuka dna:

100g Palacinka s nutelou  a šľahačkou