# 20. týždeň – víkendové menu

Sobota 21.05.2022

0,4l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)
0,4l Kapustová s klobásou (1)
0,4l Brokolicová krémová s opraženým chlebovým krutonom (7)

MENU 1: 150g Bravčový černohor, opekané zemiaky, zel. obloženie-dezert (1,3,7)
MENU 2: 150g Kuracie prsia Florida, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie – dezert
MENU 3: 150g Mexický hovädzí guláš so syrom, dusená ryža – dezert
MENU 4: 350g Zapekané zemiaky s bryndzou, klobásou cibuľou, zákysanka – dezert
MENU 5: 300g Grilovaný filet lososa s parmezánovo – bylinkovou krustou na miešanom listovom šaláte s čerstvou zeleninou, grilovaná bagetka- dezert

Ponuka dňa : 200g Palacinka s nutelou a bananom so šľahačkou , čokoládovým topingom 3,30 €


NEDEĽA  22.05.2022

0,4l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)
0,4l Kapustová s klobásou (1)
0,4l Brokolicová krémová s opraženým chlebovým krutonom (7)

MENU 1: 150g Bravčový černohor, opekané zemiaky, zel. obloženie-dezert (1,3,7)
MENU 2: 150g Kuracie prsia Florida, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie – dezert
MENU 3: 150g Mexický hovädzí guláš so syrom, dusená ryža – dezert
MENU 4: 350g Zapekané zemiaky s bryndzou, klobásou cibuľou, zákysanka – dezert
MENU 5: 300g Grilovaný filet lososa s parmezánovo – bylinkovou krustou na miešanom listovom šaláte s čerstvou zeleninou, grilovaná bagetka- dezert

Ponuka dňa : 200g Palacinka s nutelou a bananom so šľahačkou , čokoládovým topingom 3,30 €