Covid opatrenia – otvorene OP , okienkový predaj a dovoz k zákazníkovi

Pre rýchlejšie vybavenie objednávky Rozvozu, poprosíme objednávky do 10.30 !!! “PRVÝ ROZVOZ”

Akceptujeme vopred po dohode platobné karty & karty Calliogastro !!

Cena denného menu s polievkou, dovozom a balením – 6,5 €

PONDELOK 16.05.2022

Polievka 1: 0,4l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)

Polievka 2: 0,4l Fazuľová na kyslo (1)

Polievka 3:

MENU 1: 150g Vyprážaný bravčový plnený brnenský rezeň/ vajíčko , šunka , hrášok / , varené zemiaky s petržlenovou vňaťou (1,3,7)

MENU 2: 150g Kuracie prsia so špargľou a holandskou omáčkou, zemiaková kaša (3)

MENU 3: 350g Bravčový paprikáš, slovenské halušky (1,3,7)

MENU 4: 350g Talianske tekvicové rizoto Hokkaidó s kuracím mäsom a strúhaným parmezánom (7)

MENU 5: 200g Vyprážaný bravčový rezeň XXL , varene maslové zemiaky s petržlenovou vňaťou (1,3,7)

Ponuka dna : Palacinka s nutelou, banánom a horúcou čokoládou, šľahačka  3,30 €

 

UTOROK  17.05.2022

Polievka 1: 0,4l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,9)

Polievka 2: 0,4l Brokolicová krémová so syrom niva a opečeným chlebovým krutonom (7)

Polievka 3: 0,4l Fazuľová na kyslo (1)

MENU 1: 150g Obrátený bravčový rezeň, zemiaková kaša

MENU 2: 150g Kuracie prsia Rosiny/ šampiňóny, kur. pečeň/, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie

MENU 3: 150g Vyprážaná domáca bravčová fašírka, slovenský cibuľový šalát (10)

MENU 4: 350g Špenátová štrúdľa so syrom feta podávaná na miešanom listovom šaláte s čerstvou zeleninou, cesnakový dressing (1,3,7)

MENU 5: 200g Vyprážaný bravčový rezeň XXL , varené mašľové zemiaky s petržlenovou vňaťou (1,3,7)

MENU 6: 350g Talianske tekvicové rizoto Hokkaidó s kuracím mäsom a strúhaným parmezánom (7)

Ponuka dna : Palacinka s nutelou, banánom a horúcou čokoládou, šľahačka  3,30 €

STREDA  18.05.2022

Polievka 1: 0,4l Hovädzí silný vývar s mäsom zeleninou a pečeňovými haluškami (1,3,9)

Polievka 2: 0,4l Držková (1)

Polievka 3: 0,4l Brokolicová krémová so syrom niva a opečeným chlebovým krutonom (7)

MENU 1: 150g Vyprážané vykostené kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót (1,3,7)

MENU 2: 150g Hovädzie plece na cesnaku, dusená ryža, ľadový šalát

MENU 3: 350g Bačovské zapekané zemiaky / bryndza, klobása/, zakvas (7)

MENU 4 350g Domáce rezance s maslom ,tvarohom a múčkovým cukrom (1,3,7)

MENU 5: 200g Vyprážaný bravčový rezeň XXL , varené maslové zemiaky s petržlenovou vňaťou (1,3,7)

MENU 6: 350g Kurací gyros so zeleninou v tortile, hranolky, cesnakový dressing (1,7)

Ponuka dna : Palacinka s nutelou, banánom a horúcou čokoládou, šľahačka  3,30 €

ŠTVRTOK  19.05.2022

Polievka 1: 0,4l Hovädzí silný vývar s mäsom zeleninou a pečeňovými haluškami (1,3,9)

Polievka 2: 0,4l Cuketová krémová s opečeným chlebovým krutonom (1,7)

Polievka 3: 0,4l Držková (1)

MENU 1: 150g Jánošíkove dukáty z br. panenky/ or. slanina, oštiepok/, zemiaková kaša (7)

MENU 2: 150g Kuracie prsia Hawai, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie

MENU 3: 350g Bravčové kocky na paprike podávané na tekvicovom prívarku so zemiakmi, chlieb (7)

MENU 4: 350g Cestoviny penné pomodoro s kuracím mäsom a strúhaným parmezánom (1,3,7)

MENU 5: 200g Vyprážaný bravčový rezeň XXL , varené maslové zemiaky s petržlenovou vňaťou (1,3,7)

MENU 6: 150g Hovädzia sviečková na smotane s brusnicami a šľahačkou, parená knedľa (1,3,7)

Ponuka dna : Palacinka s nutelou, banánom a horúcou čokoládou, šľahačka  3,30 €

 

PIATOK  20.05.2022

Polievka 1: 0,4l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,9)

Polievka 2: 0,4l Hubová s koreňovou zeleninou a mrveničkou (1,3)

Polievka 3: 0,4l Cuketová krémová s opečeným chlebovým krutonom (1,7)

MENU 1: 150g Viedenská hovädzia roštenka, americké zemiaky, zel. obloženie (1)

MENU 2: 350g Pečené kurča s jemnou plnkou, dusená ryža, miešaný kompót (1,3,7)

MENU 3: 130g Losos na tatranský spôsob, zemiaková kaša (7)

MENU 4: 350g Jablkovo – tvarohová žemľovka s javorovým  sirupom (1,3,7)

MENU 5: 200g Vyprážaný bravčový XXL, zemiaková kaša, kysléuhorky (1,3,7

150g Jánošíkove dukáty z br. panenky/ or. slanina, oštiepok/, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie