#23 týždeň

PONDELOK 01.06.2020

Polievka 1: 0,4l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)

Polievka 2: 0,4l Hrstková so zeleninou a údeným mäsom (1,9)


MENU 1
: 150g Bravčový steak zapekaný so šunkou, šampiňónmi a syrom s cream fresh, zemiaková kaša (7)

MENU 2 :150g Duet steak s volským okom/ kur. steak, morčacie prsia/, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (3)

MENU 3: 350g Segedínsky guláš “Špeciál”, parená knedľa (1,3,7)

MENU 4: 350g Restovaná bravčová pečeň na cibuľke, dusená ryža, kyslá uhorka

MENU 5: 350g Krémové rizoto s čerstvého baby špenátu so sušenými rajčinami a syrom Grana Padano, rukolový šalát s schery rajčinou

MENU 6: 150g Vyprážaný encián plnený šunkou a šampiňónmi, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka (1,3,7)

 

UTOROK  02.06.2020

Polievka 1: 0,4 l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)

Polievka 2: 0,4 l Špenátová s kokosovým mliekom a indickým karí (7)

Polievka 3: 0,4l Hrstková so zeleninou a údeným mäsom (1,9)


MENU 1
: 150g Vyprážaný bravčový rezeň plnený kačacou plnkou, sedliacke zemiaky s údenou paprikou /cibuľa, slanina/ (1,3,7)

MENU 2: 150g Pašerácky kurací steak, 1/2  ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (8)

MENU 3: 350g Teľacie ragú na hubách, slovenská ryža, uhorkový šalát  (1,3,7)

MENU 4: 350g Domáce bryndzové pirohy so slaninkou a kyslou smotanou, pažítka  (1,3,7)

MENU 5: 550g Pizza Quattro Formaggi / rajčinový základ, mozzarela , eidam, gorgonzola, údený syr, parmezán, oregano  (1,7)

 

STREDA  03.06.2020

Polievka 1: 0,4l Hovädzí vývar s frigatovými rezancami (1,3,7,9)

Polievka 2: 0,4 l Pikantná kuracia polievka s červenou šošovicou (7)


MENU 1
: 150g Kurací černohor, opekané zemiaky, zel. obloženie (1,3,7)

MENU 2: 150g Bravčový steak na pfeffer omáčke, 1/2 ryža, 1/2 rostti, zel. obloženie (7)

MENU 3: 350g Pikantná fazuľa s bravčovým mäsom, dusená ryža

MENU 4: 150g Holandský mletý rezeň, zemiaková kaša, ľadový šalát (1,3,7)

MENU 5: 350g Pochúťková žemľovka s jablkami a pudingom preliata horúcou čokoládou so šľahačkou  (1,3,7)

 

ŠTVRTOK  04.06.2020

Polievka 1: 0,4l Hovädzí vývar s frigatovými rezancami (1,3,7,9)

Polievka 2: 0,4l Bryndzová s haluškami a karamelizovanou cibuľou (1,3,7)


MENU 1
: 150g Vyprážané kuracie stehno bez kosti, dusená ryža, uhorkový šalát tzatziky  (1,3,7)

MENU 2: 150g Plnená bravčová panenka /angl. slanina, niva, jarná cibuľka/,  na nivovej omáčke, americké zemiaky (7)

MENU 3: 150g Hovädzí tokáň na červenom víne, tarhoňa, cvikla s chrenom (1,3,7)

MENU 4: 150g Čevapčiči s cibuľou, horčicou, varené zemiaky s čerstvým koriandrom  (7)

MENU 5: 350g Cestoviny y penne Alla Mare /angl. slanina, oravská slanina, šampinony/ so strúhaným parmezánom  (1,3,7)

 

PIATOK  05.06.2020

Polievka 1: 0,4 l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)

Polievka 2: 0,4 l Kapustová s klobásou (1)


MENU 1
: 150g Hovädzia roštenka entrecôte s bylinkovým maslom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (7)

MENU 2: 150g Vyprážané tri druhy syra, opekané zemiaky, domáca tatárska omáčka (1,3,7)

MENU 3: 350g Kuracie soté s brokolicou v parmezánovej omáčke, špenátové noky (1,3,7)

MENU 4: 350g Zapekané Francúzke zemiaky s točenou klobásou, kyslá uhorka (1,3,7,10)

MENU 5: 350g Domáce marhuľové gule s makom, maslom a cukrom / orechové / kakaové (1,3,7)